Over Clarity

Clarity Upgrades heeft als missie om de belofte van Reinventing Organisations in de praktijk te brengen. Gestructureerd opbouwen van team autonomie leidt tot meer efficiënte en winstgevende organisaties.

Clarity_illustration_07

Clarity Upgrades is opgericht na de Holacracy Coach opleiding in 2016, waar Hendrik Deroo en Fabian Jeanmart elkaar leerden kennen. Enkele gesprekken later kozen we ervoor om onze krachten te bundelen, in een tweetalige organisatie. Geïnspireerd door de inzichten rond rolgebaseerd werken, ontwikkelden we een eenvoudige aanpak om organisatieverandering te structureren.

We worden het meest enthousiast van organisaties die hun missie centraal willen plaatsen. De methodiek rond Innovatieve ArbeidsOrganisatie (IAO), het herontwerpen van kernprocessen met blockchaintechnologie en het rolgebaseerd werken in kleine teams zorgt voor de structuur om de huidige werking te laten evalueren. De 15+ jaar ervaring met NWOW en telewerk komt zeker na de Covid-periode als bonus bovenop deze gestructureerde aanpak.

Clarity Upgrades maakt per project een groep van freelancers die dezelfde werkwijzes in de vingers hebben. Ook in onze eigen werking laten we de mee-werkers dus zo autonoom mogelijk.

Neem contact op om uw vraag te bespreken.

Clarity Upgrades

Wij concentreren ons op de teams en organisaties. Na een korte analyse van uw vraag stellen wij de roadmap vast om de gewenste upgrade te realiseren. Vervolgens ondersteunen wij u door een transformatieteam op maat samen te stellen.

Meer informatie : [email protected]

Clarity Academy

Wij vereenvoudigen de complexiteit van organisaties. Wij gebruiken ons Clarity-model om deze complexiteit beheersbaar te maken. Voor alle stakeholders, zoals de directie, projectleiders of consultants, bieden wij specifieke trainingen aan. Clarity Academy sluit perfect aan bij ons doel om u zelfstandig uw organisatietransitie te laten realiseren.

Voor meer informatie als deelnemer of docent neemt u contact op met Hendrik Deroo door te bellen naar 0486 622 662 of een e-mail te sturen naar [email protected]

Ontdek onze methode

In het kader van ons NOVO-programma trok Hendrik het onderdeel NWOW en de introductie van onze Dynamic Office. Ik kan Hendrik volmondig aanbevelen voor uw projecten rond organisatievernieuwing.

Frank Van Massenhove,
Voorzitter van het Directiecomité @ FOD Sociale Zekerheid

De begeleiding en ondersteuning via Hendrik zorgde voor een snellere groei van de maturiteit van de medewerkers en als team. Rolgebaseerd governance werkt nu voor ons op een goede manier binnen onze organisatie.

Christophe VanDriesche,
zaakvoerder @ Amon

Après une étude approfondie de nos valeurs et un alignement nécessaire sur la culture de notre entreprise, Clarity a introduit un nouveau système de management avec succès. Aujourd'hui, nos employés ont une grande autonomie et sont pleinement engagés dans plusieurs décisions stratégiques.

Jan Peelaerts,
managing director @ Eutomation

Ons team

Fabian Jeanmart

Ik woon in Luik en ben enthousiast over verandering en ontwikkeling naar flexibele organisaties.

Hendrik Deroo

Ik ben zeer geïnteresseerd in de veranderingsfasen van systemen en organisaties. Sinds 2005 schaaf ik aan veranderingen, gestart bij de FOD Sociale Zekerheid en de verandering naar de ‘New Way Of Working’ (NWOW). En sinds 2013 heb ik een passie voor innovatieve governancemodellen en ‘Reinventing Organizations’. Ik woon in Antwerpen, samen met Eefje en onze twee kinderen, die voortdurend de wereld in vraag stellen.

LinkedIn

Enkele klanten