Tijd voor strategie, beslisruimte voor medewerkers

De bedrijfsleiders buigen zich over de strategische leiding van hun organisatie. De medewerkers realiseren de strategie vanuit autonome en zelforganiserende teams via Clarity Upgrades.

DIY - hervorm zélf uw organisatie na een (praktijk)gerichte opleiding.

Clarity Upgrades deelt zijn kennis en ervaringen via Clarity Academy. De methodieken worden op een praktijkgerichte wijze aangebracht zodat het interne team de verandering zélf kan doorvoeren. Daarnaast is de Clarity Way of Working beschikbaar als 4 daags programma over analyse, design en implementatie van nieuwe organisatiemodellen.

Agile change, een gestructureerde methode

Op basis van de principes van agile change en de verschillende methoden daarvoor, zoals Rolgebaseerd Governance, Scrum, Modern Agile, Spiral Dynamics en het Spotify® model, stellen wij u in staat om het management van uw bedrijf te optimaliseren.

Deze verandering vindt plaats in drie fasen:

  • Eerste fase: onderzoek en diagnose
  • Tweede fase: implementatie van de verandering
  • Derde fase: transformatie van de materiële en omgevingsbeperkingen
Première phase Deuxième phase Troisième phase
  • Eerste fase
  • Tweede fase
  • Derde fase

Beoordeel uw bedrijf online in een paar muisklikken

Profiteer van een online QuickScan, waardoor wij uw behoeften zo nauwkeurig mogelijk kunnen vaststellen. Deze stap is essentieel en gaat vooraf aan de implementatie van elke verandering.

Après une étude approfondie de nos valeurs et un alignement nécessaire sur la culture de notre entreprise, Clarity a introduit un nouveau système de management avec succès. Aujourd'hui, nos employés ont une grande autonomie et sont pleinement engagés dans plusieurs décisions stratégiques.

Jan Peelaerts,
managing director @ Eutomation

De begeleiding en ondersteuning via Hendrik zorgde voor een snellere groei van de maturiteit van de medewerkers en als team. Rolgebaseerd governance werkt nu voor ons op een goede manier binnen onze organisatie.

Christophe VanDriesche,
zaakvoerder @ Amon

In het kader van ons NOVO-programma trok Hendrik het onderdeel NWOW en de introductie van onze Dynamic Office. Ik kan Hendrik volmondig aanbevelen voor uw projecten rond organisatievernieuwing.

Frank Van Massenhove,
Voorzitter van het Directiecomité @ FOD Sociale Zekerheid

Enkele klanten

Naar het blog

Blog

Clarity, ook via Blockchain

Clarity Upgrades ontwerpt uw blockchain-processen.

Verder lezen

Erkenning als KMO-Portefeuille dienstverlener is verlengd

De erkenning als dienstverlener voor KMO’s is voor de komende 3 jaar verlengd. De strenge én interessante audit door Jelle van Kiwa zorgde voor geruststelling over de werking achter de schermen.

 

Verder lezen

Meaning at work

How do you bring people together around a shared purpose and put more meaning into work through the way your organisation is structured ? While there is not a definitive answer to this, here are some ideas to build a good coherent and meaningful backbone for your organisation.

Verder lezen
Alle vragen bekijken

Veelgestelde vragen

In een grote onderneming is de vakbondsafvaardiging het niet altijd eens met dergelijke veranderingen. Hoe stellen jullie dit punt aan de orde?

In een grote onderneming is de vakbondsafvaardiging het niet altijd eens met dergelijke veranderingen. Hoe stellen jullie dit punt aan de orde?

Wij zijn ons ervan bewust dat dit soort verandering altijd voor wantrouwen zorgt. Maar verschillende vakbondsorganisaties interesseren zich voor het onderwerp en stellen hun mening bij. Het lijkt ons van het grootste belang om ze te betrekken bij een gezamenlijke gedachtewisseling op basis van inspraak. Wij overwegen deze participatie vanaf de eerste fase van onze interventie, te weten de diagnose.

Hoe kunnen jullie de resultaten garanderen die jullie aankondigen?

Hoe kunnen jullie de resultaten garanderen die jullie aankondigen?

Wij hebben wetenschappelijke tools waarmee we de mate van betrokkenheid van uw werknemers in realtime kunnen meten. Daardoor kunnen we als het ware een foto maken aan het begin van de opdracht. De resultaten worden ondersteund door onze eerste diagnose. Hierdoor kunnen wij op elk moment corrigerende maatregelen nemen als dat nodig.

Zijn er nog andere voordelen als ik mijn bedrijf in een agile organisatie transformeer?

Zijn er nog andere voordelen als ik mijn bedrijf in een agile organisatie transformeer?

  • Uw organisatie wordt aantrekkelijker voor millennials
  • Uw werknemers voelen zich betrokken en gemotiveerd