Het welzijn van uw werknemers én de winstgevendheid van uw bedrijf verhogen

Clarity biedt agile en efficiënte managementtechnieken om uw bedrijf te optimaliseren en snel te laten groeien door middel van zelfstandigheid, creativiteit, initiatief en co-creatie. Ontdek hoe u de spontane motivatie en het potentieel van uw teams kunt vergroten.

De werknemer is tegenwoordig de eerste klant van het bedrijf. Hij is de klant van de HR-afdeling (bv. talentmanagement, loopbaanontwikkeling, branding) en van andere afdelingen, terwijl andere betrokkenen binnen hetzelfde bedrijf zijn klanten zijn.

In een agile organisatie worden relaties beheerd volgens duidelijke principes met als doel om zo goed en zo snel mogelijk aan de verwachtingen van de eindafnemers te voldoen.
Door toegenomen participatie wordt de werknemer zowel een betrokkene bij het innovatieproces als een gebruiker. Dit draagt onvermijdelijk bij aan het welzijn van de medewerkers.

In dit verband is de aanpassing aan veranderingen natuurlijk van het grootste belang, met name bij belangrijke projecten: het is namelijk vaak zo dat de oorspronkelijke verzoeken na verloop van tijd veranderen en dat tijdens de ontwikkeling aanpassingen doorgevoerd moeten worden. Uw bedrijf moet in staat zijn om te innoveren en snel te reageren. Agility is daarom een hefboom voor groei, niet alleen door de aanbevolen methoden (voortdurende procesverbetering, streven naar innovatie en hoge kwaliteitsdoelen), maar ook doordat deze methoden een grotere betrokkenheid van de werknemers (empowerment, waardering, uitwisseling enz.) mogelijk maken.

Terug