Clarity, ook via Blockchain

Clarity Upgrades ontwerpt uw blockchain-processen.

Clarity Upgrades ontwerpt uw blockchain-processen. De kern van de filosofie van Clarity is het brengen en werken vanuit transparantie. Naast de teamtransparantie via rolgebaseerd teamwerk, ontwikkelden we een methodiek om de businessprocessen te herontwerpen vanuit de blockchain technologie. Het was voor Hendrik 3 semesters lang puzzelen en combineren tussen lopende opdrachten, gezin en studeren, maar Howest kreeg er begin 2021 een BlockchainArchitect alumus bij. De inzichten uit de opleiding werden nu omgezet in een methodiek om de kernprocessen te herontwerpen op basis van Blockchain bouwstenen.

Elke case brengt een positieve verrassing. De eenvoud van een blockchain-gebaseerd proces verbaast. De validatiestappen en controles beperken we tot het minimum, dankzij de transparantie en zekerheid die de blockchain-techniek levert. De doorlooptijden worden meer dan gehalveerd én de handelingsautonomie van medewerkers stijgt.

Blockchain combineert zekerheid met autonomie. Een bijkomende manier om onze missie te realiseren. De combinatie van Blockchain processen, de Innovatieve Arbeidsorganisatie en rolgebaseerde team-autonomie schept een coherent geheel om de belofte van Reinventing Organisations in de realiteit waar te maken.

Neem contact op voor een verkennend gesprek.

bron illustratie

 

Retour