Amon: autonoom leiderschap centraal in de agile transformatie!

Clarity Upgrades heeft een transformatie op maat van Amon ingevoerd om de firma de mogelijkheid te bieden op een autonome manier over te stappen naar een agile bedrijfsmodel. De sleutel tot dit succes? Autonoom leiderschap, efficiënte vergaderingen en een flexibiliteit tegenover veranderingen in de markt.

Personnes en réunion partageant des projets d'organisation

Amon is een toonaangevende ICT en Digital Rrecruitment organisatie die gespecialiseerd is in het samenbrengen en begeleiden van professionals en ondernemingen.

Door haar medewerkers de nodige autonomie te geven om zelf relevante beslissingen te nemen, heeft Amon een stevige basis gebouwd waarop haar transformatie kan berusten. Dankzij zelfsturing heeft het bedrijf het potentieel van haar teams voor het opnemen van nieuwe verantwoordelijkheden kunnen meten. Elke medewerker heeft een bepaalde rol gekregen en heeft een duidelijk beeld van de waarden, visie en missie van Amon.

Clarity Upgrades heeft de onderneming succesvol begeleid gedurende de eerste 6 maanden van haar transformatie opdat Amon over alle instrumenten zou beschikken om haar efficiënte agile model verder te implementeren.

Maak kennis met onze dienst Consultance Transformation

Meer weten

Retour